Copyright

 

COPYRIGHT

 

Copyright is van toepassing op al het materiaal dat op deze website wordt aangetroffen, en de wet verbiedt uitdrukkelijk elk soort veranderingen of revisies. Maar, ons copyright betekent: “je hebt het recht om te kopiëren, dus kopieër het op de juiste manier!” Voel je vrij om ons “leesbaar” materiaal en foto’s te kopiëren en af te drukken voor persoonlijk gebruik of voor gebruik in de kerk of ander onderwijs (maar niet voor de verkoop). Verder mag je de inhoud van onze website niet opnieuw publiceren omdat dit ons werk in de zoekmachines zou ondermijnen – wees in plaats daarvan alsjeblieft zo vriendelijk om een link naar onze inhoud te creëren (dat helpt ons zelfs om betere posities in de zoekmachines te krijgen). Als je naar ons linkt, stuur ons dan alsjeblieft een e-mail zodat we er van op de hoogte zijn. We danken je voor het waarderen van dit verzoek.

 

COPYRIGHT VAN AFBEELDINGEN

Onze internetpagina’s zijn bestemd voor educatieve en religieuze doeleinden die een non-profit karakter dragen. We streven ernaar om afbeeldingen zonder copyright te gebruiken. Soms is er geen vermelding naar copyright te vinden. In andere gevallen kan het zijn dat de eigenaar van het afbeelding het copyright verandert heeft. In dat geval zouden we onopzettelijk iemand’s copyright kunnen overtreden. Neem in dergelijke gevallen meteen contact met ons op en accepteer alsjeblieft onze oprechte verontschuldigingen. We zullen dan een tekstregel toevoegen met een verwijzing naar de bron of de afbeelding compleet verwijderen.

Wat de afbeeldingen betreft kunnen we geen rechten aan onze gebruikers doorgeven. We gebruiken deze afbeeldingen onder diverse niet-commerciele licenties en overeenkomsten, en we kunnen deze niet aan anderen overdragen. Kopiëer of reproduceer daarom alsjeblieft geen afbeeldingen voor verspreiding buiten je persoonlijke educatieve of religieuze gebruik. Bedankt voor het waarderen van dit verzoek.

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.